» » İş için VK promosyonu

İş için VK promosyonu

Sizin için VKontakte'yi tanıtmak için kapsamlı bir rehber hazırladık. Hedef kitle hakkında veriler bulduk, iş amaçlı doğru topluluğu oluşturmak ve doldurmak için talimatlar oluşturduk, içerik biçimleri ve tanıtım yöntemleri hakkında konuştuk, ücretli ve ücretsiz.
İş için VK promosyonu


VK desteğini buradan sipariş edebilirsiniz: https://smmtouch.com/tr/ vk

İş için promosyon VKontakte ne verir


Mediascope'a göre, Rusya'da VK'nın aylık kapsama alanı neredeyse 41 milyon kişi ve ortalama bir kullanıcı sosyal ağda günde yarım saatten fazla zaman harcıyor. Seyircinin %70'i ortalama düzeyde ve ortalamanın üzerinde gelire sahiptir.

Sosyal ağ sürekli gelişiyor - içinde tam teşekküllü bir çevrimiçi mağaza oluşturabilir, farklı biçimlerde içerik oluşturabilir ve özel reklam araçlarını bilmeden bile reklam kampanyaları başlatabilirsiniz.

Bu nedenle, işinizin sosyal ağlara girme görevi varsa veya yalnızca varlık için uygun bir platform seçme görevi varsa, VKontakte mükemmel bir seçim olacaktır.

Bir işletme sayfası nasıl yapılır VKontakte


VKontakte'nin ne tür topluluklara sahip olduğuna, aralarındaki farkın ne olduğuna, hangi türün seçileceğine ve nasıl doğru şekilde düzenleneceğine adım adım bakalım.

VKontakte'yi tanıtmak için ne tür bir topluluk seçilmeli
VKontakte'de üç tür topluluk vardır:

  • genel sayfa (genel),

  • grup,

  • Etkinlik.


Üç türden bahsediyorum ve VKontakte bir topluluk oluştururken size altıya kadar teklif edecek. Burada bir karışıklık yok, sadece "İş", "Tematik topluluk", "Marka veya kuruluş", "Genel sayfa" hepsi aynı türden, herkese açık. Aynı işlevselliğe sahiptirler, yalnızca ilk sayfa şablonu farklıdır: örneğin, "Business", malların hemen bağlı olduğu bir mağazaya sahipken, "Marka"nın ayrı olarak bağlanması gerekir.

İşi halka açık yerine VKontakte'de tanıtmak için başlangıçta bir grup başlatmakta yanlış bir şey yoktur ve bunun tersi de geçerlidir. Grubun 10.000'den az üyesi olduğu sürece, her 30 günde bir, onu genel bir sayfaya aktarabilirsiniz veya bunun tersi de geçerlidir. Grup birkaç avantaj sağlar:

  • İlk başta parlamak istemiyorsanız kapatın.

  • Yalnızca yönetici olmayan bir üye olsanız bile arkadaşlarınızı davet edin. Arkadaşlar genel sayfaya davet edilemez.


Ancak bir biçimden diğerine geçiş yaparken topluluğun içeriğinin değişeceğini unutmayın. Örneğin, bir gruptan sayfa yaparsanız, "Belgeler" bloğu kaybolur ve grup adına yapılmayan tüm gönderiler duvardan kaybolur. Elbette, VKontakte sizi yaklaşan tüm değişiklikler hakkında uyaracaktır:
Опубликовано: 22-04-2022, 18:20

Бесплатная подписка на ежедневный выпуск самых важных новостей! Введите свой e-mail